Logo

afsluiting de Monchyplein zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017

Geplaatst op: 2016-01-01
afsluiting de Monchyplein zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017

 Nijmeegseweg afgesloten

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei is de Nijmeegseweg gestremd. De doorgaande weg tussen John Frostbrug en Nijmeegseplein / A325 is in beide richtingen afgesloten ter hoogte van het De Monchyplein. Dit plein krijgt een nieuwe laag asfalt en er vindt onderhoud plaats aan de verkeerslichten.

Stad in
Het gemotoriseerd verkeer kan op het Nijmeegseplein naar de Nelson Mandelabrug of de Pleijroute op. Het verkeer richting centrum wordt naar de Nelson Mandelabrug geleid. Verkeer uit de wijk kan via de Huissensestraat het centrum bereiken. Fietsers worden ter plekke omgeleid.

Stad uit
Na de John Frostbrug gaat het gemotoriseerd verkeer via de busbaan naar de Huissensestraat. Dan kan het via de Zeegsingel terug naar de Nijmeegseweg (Meldeplein) en zo zijn weg vervolgen richting Nijmeegseplein. Of men rijdt via Kronenburg richting Elden / A325. Fietsers worden ter plekke omgeleid.

Overlast
Wij realiseren ons dat het onderhoud overlast met zich mee brengt. Wij vragen hiervoor uw begrip en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie
Zie www.arnhem.nl/wegwerkzaamheden U kunt hier de kaart van Slimopweg bekijken met alle actuele wegwerkzaamheden in de regio.


« Terug naar overzicht